Workshop på Hvidovre Hovedbibliotek

 
 

Kom med til skriveworkshop den 19. november kl. 9.30-16.30 på Hvidovre Hovedbibliotek, hvor der bydes på kage, kaffe og HUF-lig skrivehygge med masser af sparring, læring og fællesskab!

#Adressen er ændret til: Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre (i undervisningslokalet bag ungdomsafdelingen)#

📚 Workshop 1 kl. 9.45-12.45: Andrea Fausbøll - "Det stærke fundament" 📚
Brænder du for at fortælle historier, men ved ikke, hvor du skal starte? Eller er du startet på første udkast og føler, at der er noget galt? I denne workshop får du værktøjerne til at lægge et stærkt fundament for din historie, før du begynder at skrive eller genskrive.

📚 FROKOSTPAUSE: 12.45-13.15 📚
(medbring egen madpakke eller køb i nærheden)

📚 Workshop 2 kl. 13.15-16.15: Katja Berger - "Kill the Cat" 📚
Mange forfattere hader redigeringen, for hvor skal man overhovedet starte? Og kommer man i gang, er det også én af de pligter, der kan trække ud i det uendelige, fordi man bliver ved og ved og ved og ved og ... Yep, you get it!

Kill the Cat lærer dig at redigere de mest fundamentale fejl ud af dit manuskript, samtidig med at du stiller skarpt på dit plot og dine karakterer. Ved at få overblikket over, hvad en redigering rent faktisk indeholder, vil du kunne trække vejret friere under processen.

Kursisterne har mulighed for at blive undervist via. konkrete eksempler direkte fra egne manuskripter. Du kan sende en tekst på 250 ord senest 12 november via. tilmeldingsformularen.

Om workshopholderne:

Andrea Fausbøll
Uddannet ”book/story coach” fra det amerikanske akademi Author Accelerator og arbejder til dagligt med at støtte forfattere igennem skriveprocessen. Med fokus på at udvikle karakterer med dybde, skabe en engagerende plotstruktur og scenestruktur, samt ved at give konstruktiv og teknisk feedback hjælper hun forfattere med at se styrker og områder til forbedring i deres skrivning og fortællinger. Andrea har bla. coachet HUF’ere og har fokus på genrerne fantasy, science fiction, romance og paranormal.

Katja Berger
Forfatter til mere end 20 titler, og har de sidste 7 år arbejdet som redaktør og bogrådgiver. Gennem mere end 150 kurser og 400 forfattersamarbejder har Katja stillet skarpt på alt fra plot til karakterer, men lige siden start har én af hendes yndlingsbeskæftigelser været at redigere og arbejde med forfatternes fulde potentiale. "Kill the cat" og "En Thomas" er blandt nogle af de begreber hun ofte punker sine forfattere for, og som du også vil lære at kende på kurset. I dag er Katja freelancerådgiver og -redaktør for forfattere og forlag, og ejer forlaget Hi Reader, der har eksisteret siden 2021 (sammen med sin mand, Thomas, der også har lagt navn til overstående begreb).

Nyheder, BegivenhedHUF