Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

Bliv medlem af HUF – Håbefulde Unge Forfattere

HUF er en forening for unge forfattere under 35. Et medlemskab af HUF koster 165 kr. pr. år.

 

Vi elsker nye medlemmer, for vi er et fælleskab af unge forfattere (officielt fra 0-35 år, men typisk i 20’erne til flirt-med-30’erne), og et fælleskab er bogstaveligtalt ingenting uden medlemmer. Vi holder arrangementer fra skriveferier til fester til skrivekurser til novellesamlinger til inspirationsture, og vi er et fælleskab, hvor vi udveksler alt fra ideer til insidertips om branchen og konkurrencer til vilde diskussioner om kommaer og alt muligt andet, og så kan du finde andre, der måske også mangler en skrivegruppe.

 

Hvis du vil være med, skal du gøre følgende:

 

Kontingentet opkræves ved indmeldelse og derefter i februar måned hvert år.

 

For at sikre, at alle får lige meget for deres indmeldelseskontingent, er det sådan, at hvis du melder dig ind efter 31. oktober, gælder dit kontingent også for det følgende år. 

 

Hvorfor betale kontingent?

HUF drives af en ulønnet bestyrelse. Alle kontingentpengene kommer derfor medlemmerne til gode. Pengene bliver blandt andet brugt til:

  • Tryk af medlemmernes tekster i HUF's tekstsamlinger
  • Afholdelse af arrangementer
  • Tryk og udsendelse af medlemsbladet Skrivelyst
  • Drift af huf.dk

 

Tilmelding

Alle felter med * skal udfyldes, dog bliver adresse og telefonnummer ikke vist på siden.
NB! Når du tilmelder dig HUF, accepterer du samtidig vores vedtægter.

Brugerkonto

Når du tilmelder dig

 

Du modtager efter tilmelding en e-mail, der forklarer, hvordan du indbetaler kontingentet. Betalingen foregår via netbank. Først når vi har registreret din betaling, kan du logge ind på din profil.

Har du tilmeldt dig, men ikke fået nogen e-mail, skriv da en besked under ”Kontakt HUF”. Husk at oplyse dit brugernavn ved betaling og henvendelser.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04