Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

Hjemmeside i forfald efter HUF aktivitet er flyttet hjemmefra og hen på Facebook

Indsendt af Trine V. Ipsen den 31. oktober 2016 - 13:00

HUF lever smukt videre på Facebooksiden for medlemmer. Det er en side, man først for adgang til, når man er medlem. HUF er et fælleskab af medlemmerne for medlemmerne, så ansigtsløftningen på de oficielle sider lader vente lidt på sig, men den skal nok komme. 

 

Hvis du overvejer at melde dig ind, virker hjemmesiden her stadig, og du skal tilmelde dig her. Dernæst vil du automatisk blive lukket ind i Narnia. Vi beklager de støvede jakker, du skal forbi, før du kan blive lukket ind i eventyret. Hvis du er ung forfatter (ung defineret som ca. 16årig til 35årig og i praksis oftest 20årig til 30årig) er der intet fællesskab som vores i Danmark.

 

Kom med bag frakkerne!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04

Fatal error: Call to undefined function node_access_needs_rebuild() in /home1/hufdk/public_html/sites/all/modules/taxonomy_access/taxonomy_access.module on line 598