Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

6 gode grunde til ikke at sove i mørke

Indsendt af Administrator den 2. januar 2013 - 16:51

Antologien indeholder seks gysernoveller om levende skoleskeletter, fugle med stirrende øjne, en neglelak-malet storetå i en skuffe og et menneskeædende havmonster.

Kenneth Bøgh Andersen har skrevet forordet, og forsideillustrationen er tegnet af Søren Klok.

 

Udgivelsesår: 2010

 

Pris: kr. 120,00+forsendelse

Køb bogen

 

Indhold:

Camilla Lindberg: Skoleskelettet ; Vingeslag. Tinna Smedegaard: Genvej gennem parken ; Porcelænsdukken. Jonas Jesus Christiansen: Havets skræk. Camilla Wandahl: Pink neglelak

 

Redaktører: Irene Pedersen, David Mørck, Line Lybecker

Målgruppe: 11-15 år

ISBN-13: 978-87-91793-00-4

 

Fra lektørudtalelsen:

” En bog for unge fra 12 år, der holder af veldrejet gys. (…) Camilla Lindberg bidrager med to spændende og velskrevne fortællinger. De har et godt plot, og hun bør fremhæves for sit gode sprog. Også Tinna Smedegaards to historier kan få hårene til at rejse sig på læserens hoved, (…) Camilla Wandahls bidrag har mere karakter af et mareridt, men det er samtidig et godt gys. Jonas Jesus Christiansen har skrevet den længste novelle, der har rigtig meget uhygge- og vesterhavsstemning, (…). Balancen mellem det realistiske og det overnaturlige er hårfin i alle seks noveller og gør hændelserne troværdige.

Samlet konklusion: Ikke bare fire “håbefulde unge forfattere”, men fire talentfulde unge forfattere, som det bliver spændende at læse mere af i de kommende år.”

 

Anmeldelse på Fortællingen.dk:

” Alt i alt er 6 gode grunde til ikke at sove i mørke en god lille antologi for de yngre horrorfans – der er et godt udvalg af forskellige tilgange til genre, og jeg synes egentlig, at samtlige noveller rummer en eller anden form for kant; der er både hurtige bastante gys og de mere langsomt opbyggede. Samlingen er ret letlæst, og så er der et eller anden befriende i, at det er unge mennesker, der skriver om unge mennesker – horror kan kun blive ved med at fungere, hvis den følger med tiden og sine læsere, og det er HUF med til at gøre med denne udgivelse. Der er potentiale at holde øje med her.”

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04