Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

Gratis novelle fra Skybrud

Indsendt af Bjarke Sølverbæk den 5. november 2015 - 12:16

“Vandet stod højt. Det dækkede næsten halvdelen af højen, så højt kunne Otto ikke huske, at det havde stået længe, og det regnede endnu.”

Det hele sejler, og regeringen tænker kun på vækst. Kongens Have er blevet omdannet til høje, man kan søge op på, når skybruddene rammer. Alle ser bare til, og Otto har givet op – indtil han møder papegøjepigen.

 

I novellen Skybrud står København under vand. Ligesom de ti andre noveller i novellesamlingen af samme navn udspiller den sig i en verden, de færreste ville have lyst til at leve i – en dystopisk verden. Tit er verden resultatet af et velmenende forsøg på at gøre den til et bedre sted, og der skal ske noget ekstraordinært, før nogen overhovedet overvejer, at noget kunne være anderledes. At det ikke er en selvfølge, at man bliver henrettet, når 1000 mennesker har klaget over en på Facebook. At det ikke er en selvfølge, at alle skal kende ens tanker. At det ikke er en selvfølge, at man er forpligtet til at opdrage en klon af sig selv, når man fylder 26.

På denne side kan du gratis downloade novellen Skybrud. Hvis du synes den er god, kan du købe hele novellesamlingen her på siden.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04