Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

Skrivelyst

Skrivelyst er HUF's foreningsblad, der udkommer to gange årligt, som regel i foråret og efteråret, og leveres til alle vores medlemmer. Det er et selvstændigt blad, der produceres af medlemmerne selv under ledelse af en frivillig redaktion.

Skrivelyst #1 så dagens lys i februar 2006.

 

Næste nummer af Skrivelyst er #16 og udkommer i foråret 2016.

Deadline for bidrag til dette nummer er endnu ikke fastsat.

 

Redaktionen består af:

Eli Adelholm

Katrine Skovgaard Rasmussen

Gry Pil Ranfelt

Amalie Arleth Møller

 

Artikler til Skrivelyst
Skrivelyst består udelukkende af artikler skrevet af HUF’s medlemmer, og derfor opfodrer redaktionen alle medlemmer til at indsende artikler til bladet. Artiklernes emne kan spænde bredt fra interviews med forfattere over reportager fra arrangementer til skrivetekniske artikler.

Skrivelyst bringer mange forskellige artikler i hvert nummer, så der er noget for enhver smag. Et åbent tema vil blive offentliggjort i god tid før næste blads deadline på forum, men det er aldrig et krav at indsendte artikler følger temaet. Send endelig alt ind af interesse for Skrivelyst og HUF.

Vi søger både lange og korte artikler. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere eller afkorte artikler - det vil dog altid ske i samarbejde med artiklens forfatter. Vi kan ikke garantere at alle modtagne artikler bringes i det kommende blad, da vi nødvendigvis må tage forbehold for kvalitet og kvantitet.

Redaktionen vil gerne have fotografier eller illustrationer til artiklerne, så dette må meget gernes sende ind sammen med artiklen. Husk at få tilladelse til at bringe fotografier eller illustrationer, hvis du ikke selv har ophavsret til dem. Billeder skal sendes ind som jpg-fil.

Husk at læse din artikel igennem for fejl, inden du sender den, så letter du redaktionens arbejde. Filen skal indsendes som virusfri doc.- eller txt-fil, og artiklen skal ikke være opsat med særlige skrifttyper, spalter og størrelser. Artikler sendes til redaktionen på hufs.skrivelyst@gmail.com, og må meget gerne sendes i god tid inden deadline.

 

Bliv en del af redaktionen

Redaktionen er altid åben for nye medlemmer, så skulle du have lyst til at prøve kræfter med redaktionsarbejdet, skal du blot henvende dig over redaktionsmailen. Alle er velkomne uanset erfaring og interesseområde. Vi har brug for både redaktører, skribenter, korrekturlæsere og grafikere.
 
Abonnement og køb af gamle numre

Interesserede kan abonnere på Skrivelyst. Ønsker du at abonnere eller købe et enkelteksemplar af Skrivelyst, kan du kontakte HUF’s bestyrelse på huf.forfatter@gmail.com

Det er også muligt at købe ældre numre af Skrivelyst. Prisen for enkelteksemplarer er 45 kr. inkl. porto.

Ældre numre sælges, så længe lager haves. Bemærk at Skrivelyst #1 og #2 er udsolgte.

 

Tidligere numre

 

 

Der er i øjeblikket intet indhold klassificeret med denne term.

Subscribe to RSS - Skrivelyst
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04