Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

HUF skrivekursus 2014

Indsendt af Andreas Markert den 17. oktober 2013 - 21:31
Dato: 
Lørdag, marts 1, 2014 - 11:00 til Søndag, marts 2, 2014 - 16:00

 

I 2014 var det syvende gang, at skrivekurset blev afholdt. Det skete i weekenden 1. og 2. marts i Dansk Forfatterforenings lokaler i København.

 

Priser

Skrivekurset blev allerede skudt i gang fredag d. 28. februar med HUF’s månedlige arrangement Faglig Fredagscafé. Da Faglig Fredagscafé i anledning af skrivekurset blev afholdt i Forfatterforeningens lokaler, var den gratis for deltagerne på skrivekurset.

HUF-medlemmer fik kurset for kun 499,- kr. inkl. forplejning. Det var også muligt at melde sig til kurset, selvom man ikke var medlem af HUF. Så kostede kurset 900,- kr. inkl. forplejning.

 

Indhold

Skrivekurset anno 2014 bestod af tre spændende undervisningsblokke, der hver var opdelt i forskellige undermoduler.

Om lørdagen kunne du i BLOK 1 beskæftige dig med Hollywood-dramaturgi, de fantastiske genrer og planlægning af serier, eller du kunne i BLOK 2 blive indført i de arketypiske historietyper samt idé- og plotudvikling.

Søndagens program bød på fællesundervisning i redigering og responsgivning.

Vi tilbød også tre inspirerende foredrag, hvor du kom til at høre om velgørenhedsprojektet Læs for livet, det nystartede forlag Ulven & Uglen og manuskriptlæsningsprojektet Bogpiloten.

Desuden var der lørdag aften debat om bogens fremtid og efterfølgende spilaften.

 

Alt i alt blev det nogle spændende og inspirerende dage, hvor der også var tid til masser af hygge med ligesindede.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04